Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Természetbarát találkozó, túrák és fotókiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 19.
Az 50 évvel ezelőtt elhunyt Gróf Széchenyi Zsigmondra emlékezik a Székesfehérvári Természetbarát Szövetség. A programsorozatban lesz beszélgetés a nemzetközi hírű vadász és népszerű író munkásságáról a Vörösmarty Társasággal közösen, szombaton Sárpentelén szerveznek gyalogos és kerékpáros túrákat, illetve megemlékezést, jövő pénteken pedig fotókiállítás nyílik a Fehérvári Civil Központban.
Tovább...
 
Nyuszisímogató és kézműves játszóház a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. április 17.
ImageHúsvéthétfő délutánján rendezi hagyományos nyuszisimogató rendezvényét a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Akik ellátogatnak a 14.00 órakor kezdődő programra, részt vehetnek kézműves játszóházban is.
Tovább...
 
Feltettem magamban, Hazámat szolgálom& Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 17.
ImageKedden este A Szabadművelődés Házában mutatja be “Feltettem magamban, Hazámat szolgálom…” című műsorát a Kákics zenekar. A zenés összeállítás ’56 hőseinek és a diktatúra áldozatainak állít emléket.
Tovább...
 
Értesítés méhészeknek kukoricavetésről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. április 17.
ImageEzúton is tájékoztatjuk a méhészeket, hogy 2017. április 24-én kukoricavetésre kerül sor a Székesfehérvár 020079 helyrajzi számú területen. Kérjük, erre legyenek figyelemmel a méhek kitelepítésénél.
Tovább...
 
Húsvét Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 16.
Szép Húsvétot Kívánunk Minden Kedves Olvasónknak! Kérjük, töltsék ezt az időszakot szeretteik körében, élvezzék a rokonok, barátok társaságát, a tavaszi napsütést, kiránduljanak egy közeli erdőben, sétáljanak a vízparton, s érezzék az Egységet!
 
Tovább...
 
BInteraktív tréning kutyásoknak és nem kutyásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 15.
ImageBékés egymás mellett élés! mottóval indítanak oktató programot kutyásoknak és nem kutyásoknak egyaránt az Öreghegyi Közösségi Házban.
Tovább...
 
Színes ötletek - nagypéntekre és húsvéthétfőre Nyomtatás E-mail
Írta: FMK   
2017. április 14.
ImageA Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza 2017. április 14-én, nagypénteken 15 órakor tojásfestést és izgalmas tojásvadászatot szervez a Mesterségek Házában, április 17-én pedig tojásgurító versenyre vár minden játékos kedvű érdeklődőt a palotavárosi Királyok parkjába.
Tovább...
 
Alkotók, kutatók, művészek pályázatát várják a Lánczos-Szekfű ösztöndíjra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 14.
A város szellemi életéhez kapcsolódó alkotók, kutatók, művészek számára kiírt Lánczos–Szekfű ösztöndíjra április 30-ig lehet jelentkezni. Egyének és alkotóközösségek is pályázhatnak eddig még nem publikált művekkel, meg nem jelent alkotásokkal. A díjakat hagyományosan az augusztus 20-i ünnepségek keretében adják át.
Tovább...
 
Szorosabb lett a Grundfos és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar kapcsolata Nyomtatás E-mail
Írta: Veres Richárd (ÓE AMK); Havasi Tímea   
2017. április 14.
ImageA gyakorlatban évek óta fennálló kapcsolat fejlődött, szorosabbá vált, amely most stratégiai partnerségi megállapodás aláírásában teljesedett ki.
Tovább...
 
Harminchat csapat mérkőzött a Katasztrófavédelmi Versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 14.
ImageKözel száznyolcvan diák gyülekezett a Bregyóban. A Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltséghez tartozó településekről összesen harminchat négyfős csapat jelentkezett. A verseny célja, a fiatalok katasztrófavédelmi nevelése. Mindkét kategóriában az első három helyezett csapat indulhat az április 19-i megyei döntőn.
Tovább...
 
Utolsó két előadásához érkezik áprilisban a Kodolányi Szabadegyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 13.
Két előadást szerveznek még ebben a hónapban a Kodolányi Szabadegyetem – Harmadik Kor Egyeteme keretében, ezzel zárul a sorozat tavaszi szemesztere. Április 19-én, szerdán és 27-én, csütörtökön várják az érdeklődőket a rendszerváltásokat feldolgozó programokra.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12046 - 12056 / 20365